Nejnovější recenze ze sekce Pneumatické pistole a rozprašovače
- střika vše
- Byl jsem mile překvapen s funkcí a činností stříkací pistole. Nástřik je kvalitní a práce s pistolí je dobrá.
- Čištění zařízení by mohlo být jednodušší.
Výhodou je, že nepotřebujete kompresor a přesto jde o vzduchovou pistoli. Lze jednoduše a účinně seřizovat množství stříkané barvy a množství dodávaného vzduchu.
Výsledek je uspokojivý.
- Na stříkání dutin voskem ok
- Krátká hadička
- Na body 950 absolutně nepoužitelné-jedině po vylití patrony a naředění benzinem.Nakonec stříkáno lacinou pískovací pistolí.
Stříkací pistole Extol je velmi dobrý produkt s hlavicí na stříkání barvy
Reakce obchodu vercajk-pardubice
Děkujeme za nákup v našem e-shopu. :)
Ok
Svoju pracu zmakne na 1
- Za tu cenu funguje lépe, než jsem čekal
- opravdu nepráší okolo, při stříkání se dá dýchat
- možnost různých trysek (2,0 se hodí na tmely)
Ano, opravdu to funguje. Ano, našel bych pár drobností, jako že je krapet těžká a že regulace tvaru vyžaduje jemné prsty, ale jinak fakt dobré. Je to moje první srážka s HVLP a líbí se mi - už v dílně není barevný opar, barva končí, kde má a dá se dýchat.
Funguje jak má, používám na domácí práce, např. na ploty, dřevěné výrobky, i na opravy laku na autě.
Reakce obchodu vercajk-pardubice
Děkujeme za nákup a Vaši recenzi. :)
- je vyborny necha se seřídit proud vzduchu z pistole
- vše odpovídá popisu
- zboží zatím nevyzkoušené
Dodáno v pořádku, kompletní. Obchod doporučuji, objednavam zde opakovaně a vždy bylo vše v pořádku. Pistoli jsem ještě nevyzkoušel, tak ji nemohu hodnotit.
OK
Mohla k tomu být prázdná kartuš, aby bylo možné namíchat si vlastní postřik podvozku, ale nevadí.
Super cena na takové to "domací žvíkaní"
- Výhoda
Nevím. JEŠTĚ JSEM NEPOUŽIL
- Velikost nadobky,dobra manipulace+nastaveni,dostupnost nahradnich dilu.Za tu cenu velmi dobry pomocnik.
- Pekne zpracovani,vcetne barvy a provedeni.
e doporučuji s dodáním nebil problem ale produkt jsem ještě nevyskoušel.
- spokojenost
- Rychlost +cena
- Věděl jsem co potřebuji a to jsem si i koupil
Zobrazuji 341 - 360 ze 408 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Další »