Nejnovější recenze ze sekce Pneumatické pistole a rozprašovače
- dobrý doplněk ke kompresoru
- jakmile se s tim clovek nauci delat, tak je to fičák :) jo a bacha na barvu, rychle mizi :))
- dlouha vzduchova hadice, takze dosahnete vsude i ze zebriku a nemusite se s kompresorem tahat
- to cisteni je vopruz, ale to je stejne pro vsechny vyrobky tohoto druhu
Vše je funkční.
jsem spokojený s výrobkem
Perfektni, mohu jen a jen doporucit
kdo nevyzkouší,nepochopí,že je super
- Jemná stopa.
- Kompletně celokovová konstrukce.
- Plný rozsah nastavení včetně regulace vstupního tlaku.
- H.V.L.P. tryska.
- Kotvící háček.
- Motýlková matka u závitu nádržky.
Parádní cenově dostupná stříkací pistole pro precizní práci.
- super na ofuk čohokľvek
- přesně to co jsem potřeboval
- Dobrá cena.
Celokovové provedení stříkací pistole. Zkoušel jsem zatím jen ze zvědavosti, ale práce se mi jeví jako pohodlná. Perfektní je možnost dokoupení trysek i nádržek jako náhradních dílů.
- V téhle cenové hladině nemá konkurenci
- Vynikající příslušenství - tryska malého průměru na metrový hadičce a zahnutý injektor též s metrovou hadičkou jsou dobří pomocníci
- Je to tlaková pistole - není problém stříkat husté vosky
- Bylo nutno ji trochu upravit
Hodnoceni o jednu hvězdičku jsem snížil pro jistou nedokonalost výroby téhle pistole. Musel jsem přidat těsnění u válce s otvory - v hlavni délka o 1 mm delší než na válci při síle těsnění 1 mm je 0 na 0 - přidal jsem kroužek o průměru 12/15 síly 1 mm, takže je tam těsnění 2 mm. Nedokonale též uzavírala jehla trysku - bylo nutno jehlu s tryskou zalapovat. Jako bonus jsem upravil vedení jehly v trubce přidáním trojbokého hranolku, který jehlu přesně vede v trubce. Po těchto úpravách jsem s touto pistolí velice spokojen. Za tuto cenu ta pistole nemá konkurenci - podobná pistole je zhruba 4 krát dražší.
- Na menší plochy a různé menší opravy laků ideální, krásně stříká, lehká malá, zkrátka je parádní, aspoň pro mne. Za jiné hodnotit nemohu, ale kamarád ji má a také velmi pochvaluje. U něj jsem se inspiroval ke koupi.
Pro hobby nástřik čehokoli zcela vyhovující.
- Dosud nepoužito !
Dobrý produkt za dobré peníze. Velká spokojenost.
- slušné provedení,
- snadná manipulace
- vyzkoušeno na bílení ,barvou primalex
- dlouhá hadice, dostatečný kabel
- vzduchová hadice je asi kvalitní nicméně je ve tvaru harmoniky což dost stěžuje čištění hadice
|Budu dále testovat,nicméně na co byl pistole koupená splnila,
- precizní provedení
- Extra rychle vymalováno
- dá se stříkat i syntetika
- stříkání rohů a špatně přístupných míst je naprosto bez problémů
- při troše cviku nakonec na pohled velice pěkný výsledek
- litrová náplň na pistoli je při malování pokoje hned pryč co chvilku se musí doplňovat.
- nastavování kolik barvy se nanáší je pouze aretace tlačítka čímž nastavíte jak moc se dá zmáčknout nijak závratně to nefunguje je třeba mít cit v prstu
- vzduch který "kompresor" fouká je až podezřele horký
- čištění není žádný zázrak poté co se rozebere tryska a nádoba s barvou stále zůstává kus pistole kde je jehla který je třeba vyčistit a je to na chvilku hraní.
- po dokončení práce stále zůstává dost barvy v nádobce (nejde vystříkat komplet vše) kterou při čištění vlastně vyhodíte. i když při malování válečkem taky spoustu barvy na válečku zůstane kterou pak umyjete
Práce je hned hotová a výsledek je velice dobrý. I když na druhou stranu dvakrát více času zabere vše dobře oblepit což je nutností nevyhnete se barvě která sedá a je v podstatě všude. Zase pak ale celý úklid spočívá ve strhnutí igelitů a je hotovo. Malování koutů a rohů je s pistolí o moc jednodušší. Při rychlosti jakou mizí barva se zdá že je velká spotřeba když si ale spočítáte kolik metrů máte hotových vyjde to stejně jako váleček.
Super poměr cena - výkon.
Zobrazuji 301 - 320 ze 408 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...21 Další »